VENDA, LLOGUER I ADMINISTRACIÓ DE FINQUES I ASSEGURANCES

Idioma: ca | es

972 890 380  

Buscar

Immobles destacats

Golf de FontanalsDB7075
Golf de FontanalsDB7247

Empresa i filosofia empresarial

Història 

Dolç-Blanch es va fundar l’any 1978 amb l’objectiu d’esdevenir un referent en el sector immobiliari dins la comarca de la Cerdanya. Treballar amb hones-tedat, compromís i professionalitat oferint un servei eficient adequat a les necessitats dels seus clients és la base de la seva filosofia empresarial.

 

 

Fundadors

Josep M. Dolç i Arnau és un Llicenciat en Ciències Econòmiques i Polítques per la Universitat de Barcelona està col·legiat com a Agent de la Propietat Immobiliària (API # 447) és Administrador de Finques (col·legiat # 348) i és Agent d’Assegurances de la Companyia Zurich Assegurances.

Manel Blanch i Rodenas és pèrit mercantil i col·legiat pel Col·legi d’Administradors de Finques de Girona (col·legiat # 465). 

Alencar Dolç i Selva és Diplomat en Ciències Empresarials per l'Universitat Politècnica de Catalunya i Llicenciat en Comerç Internacional per l'Universitat Pompeu Fabra.

Conjuntament amb un equip professional, continuen treballant dia a dia per assolir l’excel·lència professional en un sector molt exigent i segueixen amb el mateix compromís i ideals que els va unir ara fa més de 30 anys.Àmbits d'intevenció 


Els cinc àmbits d’actuació de l’Agència són:

•Administració de la Propietat Horitzontal (comunitats de propietaris i urbanitzacions).

•Administració de la Propietat Vertical (lloguers).

•Agència Immobiliària.

•Agència d’assegurances amb la companyia Zurich.

•Gestions Immobiliàries vàries.

972 890 380  

Dolç Blanch © 2014